Oana o mamica fericita

Prezentatoarea stirilor protv Oana Andoni este o mamica fericita. Vedeta si-a botezat zilele trecute fetita, pe Ana Erica, la Sinaia. Cei doi parinti si-au dorit ca evenimentul sa aiba loc intr-un cadru restrans, departe de agitatia Capitalei.

Botezul Anei Erica a avut loc pe 8 septembrie, chiar de Sfanta Maria si cu o zi inainte de Sfanta Ana, onomastica cei mici. Fetita in varsta de trei luni a fost foarte cuminte in timpul slujbei de crestinare, dar si la petrecerea organizata dupa botez.
Pentru stirista Oana Andoni crestinarea fetitei a fost un eveniment cu totul deosebit. “M-am simtit cu adevarat implinita. A fost cea mai fericita zi din viata mea”

Oana si sotul ei, Catalin, si-au dorit ca botezul copilei lor sa aiba loc la Sinaia, intr-un cadru restrans. “A fost un botez plin de bucurie, intr-un cadru intim, alaturi de cei apropiati: de familie si prieteni”

“E un sentiment ce nu se poate descrie in cuvinte si sunt foarte fericita. Intotdeauna m-am imaginat mama de fetita”, declara Oana Andoni, in iunie, la scurt timp dupa ce a nascut-o pe Ana Erica.

 

Published in: on March 24, 2012 at 01:25  Comments Off on Oana o mamica fericita  
Tags: , , , , , , ,