Augustin si Dragostea cu scantei

E una dintre poveştile frumoase de dragoste pe care le propune ziua de 14 februarie. Augustin şi Oana au trecut împreună de la doi ado­lescenţi de 20 de ani la doi dintre cei spre care adolescenţii de 20 de ani privesc cu admiraţie la televizor. 11 ani trec, uneori, frumos. Alteori, greu. Apoi ai senzaţia că nu mai trec. Treci de la mari emoţii la mari încrâncenări. Treci de la mari amăgiri la mari dezamăgiri. Şi când toate trec, contează ce-a rămas. A rămas o frumoasă poveste de dragoste, pe care Oana şi Augustin o sărbătoresc de fiecare dată, pe 14 februarie. Pentru că toate trec.

OK! Ai în continuare convingerea că Oana e cea mai frumoasă femeie din lume?

Lucrând la telenovele, văd fete­le dimineaţa. Fac diferenţa între Oana şi cele­lalte. Când o văd dimineaţa nemachiată, o văd mult mai frumoasă decât pe celelalte. Întotdeauna mi-a plăcut Oana nemachia-tă. Dimineaţa e un moment mai delicat pentru unele femei.

Povestea voastră e interesantă şi pentru că a început când niciunul dintre voi nu avea nici perspectiva, nici postura celebrităţii.

Când ne-am cunoscut, aveam amândoi 20 de ani. Oana lucra, iar eu, în perioada aceea, eram puţin mai gelos. Gândeam că femeia trebuie să stea acasă. Aşa gândeam atunci.

Eu înţelesesem că e invers. Oana era geloasă. Dar, în fine.

Pot să spun că am toată încrede­rea ei. Nu mă urmăreşte, nu…

Te poate urmări, de pildă, la televizor. Când ai, uneori, obligaţia să filmezi tot felul de scene.

Mă tot ameninţă. Iar eu îi spun că visează. Sunt puţin egoist. N-aş putea suporta să văd aşa ceva. Îmi aduc aminte că am fost împreună cu ea la un casting, la un moment dat. Aveam inima cât un pu­rice. Mă gândeam că, dacă o acceptă pen­tru un rol, m-am nenorocit. Noroc că s-a enervat şi n-a mai avut chef să facă nimic şi s-a terminat totul cu bine, din punctul meu de vedere.

Rămăsesem când v-aţi cunoscut voi la 20 de ani.

Da. Amândoi luam atunci viaţa în piept. În perioada în care nu a lucrat, a trecut prin momente dificile.

Cum s-a schimbat Oana în anii ăştia?

Noi suntem un cuplu mai retras şi acum. Dar pe vremea aceea petreceam mult mai mult timp unul cu celălalt. Ne sufocam. N-aveam prieteni. Eram doar noi doi şi atât. În primii trei ani aşa a fost. Chestia asta ne-a cam dăunat şi aşa au în­ceput certurile. Stăteam şi în Pipera, ea nu avea permis şi eram uşor izolaţi acolo. Când s-a angajat la Naţional TV, aveam şi eu program. La cinci dimineaţa eram în picioare să o duc la serviciu. Apoi trebu­ia s-o aduc şi tot aşa. Mai aveam şi eu zile în care nu mai puteam şi atunci începeau discuţiile. Că n-o iubesc şi că nu sunt ală­turi de ea. Pe vremea aceea, aveam o Dacie care nu dădea căldură.

with wife at home

Păi şi nu v-aţi plictisit unul de celălalt?

În ultimii ani, am început să avem o relaţie foarte deschisă. La început, când ne supăram, ţin minte că, deşi stă­team în aceeaşi casă, nu vorbeam şi patru zile la rând. Iar când ne apucam să vorbim, zburau geamuri şi telefoane. Mai ţii minte telefonul fix? Cum mă enervam, spărgeam telefonul fix. Apoi îl reasamblam.

Succesul?

A urmat o perioadă mai neagră pentru mine. Şi cine m-a scos din apă să nu mă înec? Tot madam. Noi ne vedeamîn timpul ăsta şi mereu plecam certaţi. Ne întâlneam cu diverşi prieteni comuni. „Ce mai face Augustin?“. „Să nu mai aud“. Şi invers. „Să nu aud de ea“. Acum, tata îmi aduce aminte tot timpul când eram despărţit de Oana şi am plâns în faţa lui din cauza asta. Şi-mi zice: „Lasă, tată, fata în pace“.

Care este cel mai penibil 14 februarie din istoria voastră comună?

 Anul trecut împlineam zece ani de relaţie. În ziua respectivă am aranjat să mergem la restaurant. Aveam în plan apoi să luam o cameră la hotel, să ne pe­trecem noaptea acolo.

Eu nu suport alcoolul. Nebând în viaţa mea, nu mi-a trebuit mare lucru. Înţelegi?

Ea încerca să fie sexy, eu încercam să mă ţin bine. După zece ani de relaţie, timp în care nu m-a văzut niciodată aşa, cum puteam eu să-i explic că m-am îmbă­tat?! A trebuit să-i spun până la urmă: „Sunt beat!“.

Si uite asa s-a terminat Dragostea cu scantei…

with dragos

.

 

Advertisements
Published in: on December 14, 2011 at 19:17  Comments Off on Augustin si Dragostea cu scantei  
Tags: , ,