Monica Dascalu

Showbiz: Ai prezentat mult timp Stirile de la ora 17.00. A existat o drama care sa te impresioneze pana la lacrimi?

Monica Dascalu :Cum treci peste aceste momente? De-a lungul timpului am prezentat multe drame, au fost multe momente in care am fost coplesita de durerea simtita de cei care traiau tragedii, dar am incercat sa ascund asta. Rolul meu ca prezentator e sa comunic informatia cat mai obiectiv si cat mai exact, insa stiu ca telespectatorii inteleg tristetea din ochii mei atunci cand vorbesc despre copii orfani, de nenorociri care distrug vieti. Toti suntem oameni si toti rezonam la suferinta indiferent de statut, asa ca nu stiu daca pot spune ca trec usor peste momente delicate, pur si simplu invat sa le pun intr-o forma de experienta care sa ma faca mai puternica si mai credibila pentru cei care urmaresc zilnic stiri.

Showbiz: La ce emisiune de televiziune nu te-ai uita niciodată? De ce?

Monica Dascalu: Niciodata nu as putea urmari emisiunile de la miezul noptii in care toata lumea isi exprima pareri despre orice subiect fara sa aiba competenta si fara sa fie informati. Mi se pare o pierdere de timp sa urmaresc ceva care nu e logic.

Showbiz: Alte proiecte?

Monica Dascalu: Imi doresc sa imi iau brevetul de scufundator.

Showbiz: Dintre personajele pe care le-ai intervievat, cine merita o bila alba?

Monica Dascalu: Foarte mult invitati ai emisiunii “Weekend cu Monica Dascalu”, pe care o prezint la ProTV International, merita aprecierea si respectul celor din jur. Pot sa va spun inca de pe acum ca ne pregatim deja pentru sezonul din toamna si pentru noi serii de interviuri. M-a impresionat prestanta, modestia si valoarea lui Ivan Patzaichin, laureat cu aur la Jocurile Olimpice. Admir oamenii care depasesc limitele normalitatii, care lupta din greu pentru ceea ce cred. Sunt mandra ca exista astfel de oameni si la noi in tara.

Showbiz: Crezi ca un act poate schimba relatia dintre doi oameni?

Monica Dascalu: Relatia dintre doi oameni este definita doar de sentimente si de intimitate. Conteaza universul comun al celor doi, anticiparea nevoilor si a libertatii celuilalt. Oamenii se schimba atunci cand doresc asta, iar intr-un cuplu se intampla la fel. Nu e nevoie de nicio constrangere din exterior ca o relatie sa mearga intr-un sens sau in altul, tot ce conteaza pentru doi oameni se reflecta in ceea ce sunt ei ca si cuplu. Nu pierdem ocazia sa sarbatorim tot ce ne face placere si nu asteptam sa treaca un an, pur si simplu inventam momente de sarbatoare.

Showbiz: Colega ta Oana Andoni are o fetita. Tu te-ai vedea in aceasta postura? Ti se intampla sa te gandesti la acest moment?

Monica Dascalu: Da, viata este o minune si asta reprezinta implinirea suprema atunci cand doi oameni se iubesc. Nimic nu poate fi mai inaltator decat acest rol.

Showbiz: E greu sa locuiesti cu un avocat? Cine pregateste micul dejun? Care sunt pasiunile voastre comune?

Monica Dascalu: Tin foarte mult la intimitatea noastra si lucrurile marunte, precum pregatirea micului dejun, pasiunile noastre comune, cine face cele mai multe surprize, fac parte din aceasta intimitate. Aceste lucruri definesc intr-o oarecare masura relatia noastra. In general, facem lucruri ca orice cuplu din lumea asta: calatorim, ne bucuram de un film, de o carte, de oameni noi, de experiente interesante. De 6 ani si jumatate avem aceeasi dorinta: sa ne bucuram la maximum de tot ceea ce traim.

 

 

monica dascalu famous romanians TV people romania women